Då Livet Börjar

En blogg om inredning, livet och allt som jag älskar.

vecka 28

Kategori: Allmänt

Idag har vi 91 dagar kvar till beräknad förlossning vilket betyder att vi gått in i vecka 28. Jag har fått besked om föräldraledighet från försäkringskassan så nu ska jag och Johan prata ihop oss om hur vi ska vara lediga. Så länge som möjligt tycker jag.
Namnsnacket går vidare och vi har båda favoriter. Nu gäller det bara att vi kommer överens. 
Enligt lite fakta som jag läst ska vårat lilla troll kunna öppna och stänga ögonen vid den här tiden. Han/hon ska också börja drömma. Om vad kan vi bara gissa. Hicka är också vanligt. Roligt om jag skulle känna det.
Imorgon ska jag på förlossningen i jobbet. Spännande att se hur det ser ut. Måste göra ett bra intryck så de är snälla mot mig när jag kommer dit i februari.
Johan har åkt till Uppsala för match mot Sirius ikväll. Det betyder att jag får en härlig kväll för mig själv. Klockan 19 ska jag på yoga och det brukar vara skönt men väldigt jobbigt. Ni ska se vilka positioner jag försöker mig på. Ligga på golvet med benen upp mot väggen och klättra, solhälsningen och trädet. Jag vet att jag borde träna mer hemma men eftersom jag har diciplin som en mask så blir det aldrig av. Andning och avslappning brukar jag köra några gånger i veckan. Hoppas det hjälper.
Nu ska jag jobba lite. Ha en trevlig dag.